Klantengetuigenis 'Notariaat de Vuyst & Berlengé'

Notarissen Kristof Berlengé & Carmen de Vuyst over de samenwerking met Beddeleem: “Essentieel voor het notariaat was de geluidsdichtheid van de wanden”

De geassocieerde notarissen Kristof Berlengé en Carmen de Vuyst gingen voor de afbouw van hun nieuw kantoorgebouw te Zottegem in zee met Beddeleem. Het gebouw werd ontworpen door Architectenbureau Tarch. Het notariaat bevindt zich op het gelijkvloers en de eerste verdieping. Op de eerste verdieping zijn er ook nog 2 appartementen die verhuurd worden.

Beddeleem ontzorgde de bouwheer met chape-, pleister- en schilderwerken, systeemplafonds, wanden, deuren, gordijnkasten, tapijt, keramische vloerbekleding en wandbetegeling.

JB 2000 en JB PURE wanden

“Essentieel voor het notariaat was de geluidsdichtheid van de wanden van de aktezalen. We zijn verschillende keren naar Beddeleem geweest om de juiste wanden te kiezen. Ze hielden goed rekening met onze eisen. De oplossing met de JB 2000 en JB PURE wanden voldeed volledig,” legt Kristof Berlengé uit.

Projectmanagement

“Over het projectmanagement kunnen we alleen maar heel tevreden zijn,” aldus Carmen de Vuyst. “Professioneel, vriendelijk en proactief. Als er iets niet in orde was, werd het meteen verholpen. Alles werd opgeleverd zoals beloofd.”

“Ook met de timing van het project heeft Beddeleem ons goed geholpen,” gaat Kristof Berlengé verder. “De andere leveranciers hadden wat pech, maar Beddeleem heeft dan met de eigen timing geschoven om de deadline toch te halen. Ze waren heel flexibel. Ook in het weekend werd er gewerkt als dat nodig was. Op 1 september 2017 zijn we verhuisd zoals gepland.”

Eyecatcher

“De knappe bedekking met digitale fotoprints van oude kaarten van de wanden van de aktezalen zijn tevens een echte eyecatcher voor de bezoekers,” aldus Carmen de Vuyst. “Dat geeft toch een speciale toets.”

scroll to top