Over ons

Beddeleem is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en installeren van vaste en verplaatsbare scheidingswanden, systeemplafonds, deursystemen, projectmeubilair, verhoogde vloeren en in de totale afbouw van kantoorgebouwen.

Het bedrijf heeft meer dan 65 jaar ervaring met de totale afbouw van professionele kantoorruimtes en werkomgevingen. En dit in binnen- en buitenland, zowel B2B als voor nationale en Europese overheidsinstellingen.

Beddeleem heeft een visie en traditie van ‘over de grenzen heen kijken’, dit zowel voor de ontwikkeling van producten, voor technische uitdagingen en mogelijkheden als voor de exportmarkten.

Lees meer

Aanpak
Een partner voor één product of het aanspreekpunt voor de volledige afbouw van uw project,  Beddeleem is uw specialist ter zake.
Made in Belgium
Jarenlange ervaring en een doorgedreven machinepark zijn slechts enkele pijlers die ons bedrijf maken tot wat het vandaag is, één van de grootste specialisten inzake projecten op maat in België.
Service
Een goede samenwerking stopt niet bij de oplevering van uw project. Beddeleem biedt het nodige vertrouwen op lange termijn dankzij zijn dienst na verkoop.
Kwaliteit & Milieu
De Groep Beddeleem wenst voor haar klanten de afwerking van gebouwen te realiseren door het toepassen van de meest geschikte producten en technieken, die tevens voldoen aan de geldende normeringen en dit binnen de vooropgestelde termijnen met respect voor de budgetten.
Duurzaamheid
De Groep Beddeleem wenst de milieu-impact van haar activiteiten, producten en diensten tot een minimum te beperken.
Veiligheid
De Groep Beddeleem streeft ernaar al haar activiteiten te realiseren in een veilige en gezonde omgeving.
Onze voorwaarden
Hier kan u de verschillende voorwaarden vinden van Beddeleem.
scroll to top